Hermed opskrift på godbidder
200 gr marg.
280 gr havregryn
250 gr sukker
200 gr nøddekerner
2 dl solsikkekerner
4 spsk sirup
2-4 spsk fløde eller mælk
Chokolade til pynt (jeg bruger mørk pålægschokolade)
Smelt marg., rør de øvrige ingredienser i. Det skal ikke koge, men blot blandes.
Fordeles i en bradepande m. bagepapir (vigtigt med bagepapir). Lettest med "klør fem", og så kan man også fordele de hele nøddekerner jævnt over hele kagen.
Bages i ca. 20 min ved 175 gr.
Smelt chokoladen og fordel på kagen. Jeg bruger som sagt mørk pålægachokolade, som lægges på den varme kage.
Efter 5 min. skæres kagen i tern.
Afkøles på bagerist.
Tak for opskrift til Sosuskolen Thisted og Anne Frandsen
Tak for opskrift til Sosuskolen Thisted og Anne Frandsen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar